Monday 14 July 2014

Dieet + gemakkelijk om buik oefening

Dieet + gemakkelijk om buik oefening,Healthy weight loss

A, sport

1, knie liften om buik

Stap 1: vergadering op de stoel loss weight tea en de hals ontspannen, terug recht, schouders op de achterkant van een fauteuil.

Stap 2: Houd de twee kant stoelen blunt.

Stap3: gas, borst, smalle buik, terug rechte.

Stap 4: inhale, exhale buig je knieën bij het tillen de voeten omhoog (voeten niveau afhankelijk van de fysieke capaciteit van het individu kan worden).

Herinnering: besteed aandacht aan de terug rechte, dijen tot een 90 graden hoek met het lichaam of de knie lift op een voet, en gemakkelijk.

Functies: opleiding de voorzijde van de dij en lagere buikspieren aan te spannen.

Belly Rings Belly Dance 2, ter vermindering van de buik

Methode:

Stap 1: opkomen van rechte, benen uit elkaar, breedte bekken breedte:;

Stap 2: aankomst voordat het bekken, handen op heuphoogte of op beide manieren rechtstreeks, zoek houden bekken nog steeds en de bovenste rechts eerste:;

Stap 3: vervolgens in situ herstel, vervolgens naar links verplaatst. Verplaats naar links de juiste bewegen zonder antwoord, ronde beweging in plaats van een diamant.

Stap 4: vernieuwen 3 keer, elke keer 10.

Functies:

1 minus de lumbo-buik vet, buikdansen, kan bevorderen de bloedsomloop, helpen afvoer overtollige vloeistoffen.

2, op zoek te gaan je taille, heupen, schouders, armen en buik meeste van het lichaam, zoals spieren, om een afslankende effect te bereiken. Ook dunne taille heup Oh!

3, hoelahoep om buik

Niet onderschatten, Hula Hoop is een moeizame aangelegenheid, is de loin en buik vet busters. Hula is 3 uur na avondmaal elke dag, de beste tijd om gewicht te verliezen. Kan helpen intestinale spijsvertering en ontgifting, verliezen buikvet voor goed.

Ten tweede, dieet

1, niet eten van salades

Als u verliezen maag wilt, eet niet salades. Studies hebben aangetoond dat niet eten Salade, en drinken een diureticum dranken, zoals koffie, thee, drankjes niet alleen maakt je wilt gaan naar het toilet, en ook helpt andere delen van uw lichaam met water nemen, en laat je maag is bolling.

2, inname van vitamine c

Maaltijden zeker op te nemen bij een gram van vitamine c per dag, en eten de juiste hoeveelheid van de noten als een snack, het biedt OMEGA3 is niet alleen goed voor je lichaam, verstrekken van voldoende energie, ook voedsel verlangens onderdrukken kunt, met behoud van de licht lichaam, hebben geen zorgen over het eten van te veel, te langzaam opgebouwd in abdominale flab rond obesitas factor.

3, eten kersen

Kersen zijn rijk aan voedingsstoffen, zo diep als door u en MM. De kersen zijn daarnaast ook rijk aan ijzer, die kan worden toegevoegd een heleboel mineralen voor het lichaam. Bovendien, kers was in staat om maag vermindering effect, vooral omdat kersen zijn verpakt met voedingsstoffen om te helpen indigestie en constipatie probleem, maakt het mogelijk mensen te hamsteren in de verwijdering van afvalstoffen in het lichaam snel, schakel rijen van intestinale drug werkzaamheid, om te helpen snel verliezen buik Ardennen, laat de maag om terug te keren naar een flat staat.

4, trekken vezelrijk

Vezelrijk voedsel zoals groenten, fruit en volle granen, kunnen deze voedingsmiddelen verhogen van verzadiging en vertraging van de absorptie van koolhydraten. Als u verminderen calorie-inname wilt, is het noodzakelijk een beroep op dit soort voedsel te vullen onze maag te.

Voor degenen die willen om gewicht te verliezen, eerst en vooral te verhogen van plantaardige inname omdat groenten laag in calorieën zijn en rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten zijn verhoogd, niet minder belangrijke voedsel in het dieet. Gevolgd door nietje klassen naar volle granen (zoals rijst, bruine rijst, haver, kiem), vermindering cheap meizitang diet pills van de witte rijst, witte pasta en wit brood en andere geraffineerde voedingsmiddelen en smaakpapillen.

No comments:

Post a Comment